De Lichtenberg

Einde nieuwsbrief

Het einde van deze nieuwsbrief is daar. Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkeling van De Lichtenberg? Of koestert u toch nog een sprankeltje hoop op een kavel? Zorg dan dat u zich op de nieuwe nieuwsbrief abonneert!

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief via www.amersfoort.nl/lichtenberg

We starten met een nieuwe nieuwsbrief voor de kopers en omwonenden van De Lichtenberg. Daarin melden we aan de toekomstige en huidige bewoners op De Berg wat er zoal staat te gebeuren en wat de aandachtspunten zijn voor de omgeving. Het is vooral gericht op de bouwfase en het goede verloop daarvan.

Heeft u wellicht toch nog hoop op een kavel? Abonneert u zich dan op de nieuwe nieuwsbrief.

Grote appartementencomplex

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen over het nog te bouwen grote appartementencomplex kan de nieuwe nieuwsbrief ook voor u interessant zijn. Inhoudelijke informatie hierover loopt te zijner tijd via de ontwikkelaar.

Uw huidige abonnement wordt niet overgezet

De inschrijvingen voor de nieuwsbrief worden na beëindiging van de nieuwsbrief verwijderd. De inschrijving voor deze nieuwsbrief wordt dus niet overgezet! Zo voldoen wij aan de wettelijke regels voor privacy en is het nieuwe bestand ook gevuld met recente gegevens.