De Lichtenberg

Hoe werkt het inschrijven?

Hoe werkt het digitale inschrijfformulier? Het inschrijfformulier is alleen te zien en in te dienen tussen 13 mei 12.00 uur en 20 mei 12.00 uur 2019. We hebben een pagina geplaatst waar u alvast ziet hoe het invullen en indienen verloopt.

De procedure en mogelijkheden verschillen of u inschrijft voor een vaste kavel of voor een flexibele kavel in het deelgebied. Daarom zijn er ook twee soorten inschrijfformulieren.

Hoe werkt het inschrijfformulier voor de vaste kavels? U leest op deze pagina welke informatie we van u vragen en in welke stappen u door het inschrijfformulier geleid wordt.

Hoe werkt het inschrijfformulier voor de flexibele kavels? U leest op deze pagina welke informatie we van u vragen en in welke stappen u door het inschrijfformulier geleid wordt. Schrijft u straks in met een bouwpartner, dan is het handig om het invullen van het formulier ook samen te doen.

Zorg dat u van een actuele browser gebruik maakt, bij het inschrijven. Dat voorkomt fouten.

Inschrijfgeld

Houd er ook rekening mee dat u inschrijfgeld moet voldoen bij het inschrijven. Dat doet u in de laatste stap bij het invullen van het inschrijfformulier. Betalen kan via iDeal of credit card. Schrijft u samen in met een bouwpartner? De transactie voor het inschrijfgeld is eenmalig; u bent zelf verantwoordelijk voor de onderlinge afrekening.