De Lichtenberg

Inschrijving alle kavels

De inschrijving voor de kavels is van 13 tot en met 20 mei 2019. We zijn verheugd te melden dat naaste de vaste, ook de flexibele kavels meegaan in de inschrijving van mei. Een unieke kans om te bouwen op de Berg!

De digitale inschrijving geldt voor zowel de kavels met een vaste maat als voor de flexibele kavels in de deelgebieden. Om u goed van dienst te zijn is er een tweede kaveladviseur betrokken bij De Lichtenberg; Jolanda van den Bunt.

We verwachten daarmee ook snel duidelijkheid te geven aan de inschrijvers van de deelgebieden. Omdat voor de deelgebieden er een verkaveling gemaakt moet worden, op basis van de loting en de voorkeuren, vraagt dat proces meer tijd.

Inschrijven kan alleen digitaal van maandag 13 mei 12.00 uur tot maandag 20 mei 12.00 uur. Daarna volgt de loting. U wordt over de loting geïnformeerd door de kaveladviseurs.

SCHRIJF IN MAANDAG 13 MEI 12.00 UUR TOT MAANDAG 20 MEI 12.00 UUR 2019

Al snel na de loting nodigen we kopers uit voor het tekenen van de koopovereenkomst. Houd u hiermee graag rekening met het plannen van uw vakantie of andere reizen naar het buitenland. Tekenen van de koopovereenkomst is bij voorkeur al binnen drie weken, maar uiterlijk 1 oktober 2019.