De Lichtenberg

Terug

Facts

Deelgebied 22

Inschrijven voor een grotere kavel dan de minimale maat is mogelijk
Prijs: € 624,– per m² incl btw.
(excl. levering en andere bijkomende kosten)

Middengebied
Oppervlakte voor vrijstaande woning: minimaal 520 m²
Oppervlakte voor 2-onder-1-kap: circa 2 x 400 m²
Woning:
– breedte afhankelijk van de kavelgrootte
– diepte max. ca. 11.00 mtr

Hoek 1
Oppervlakte voor vrijstaande woning: minimaal 550 m²
Woning:
– breedte max. ca. 7.50 mtr
– diepte max. ca. 11.00 mtr

Hoek 2
Oppervlakte voor vrijstaande woning: minimaal 565 m²
Woning:
– breedte max. ca. 7.50 mtr
– diepte max. ca. 11.00 mtr

Hoogte woning: max. 11.00 mtr
Bijbehorende bouwwerken / overkappingen: zie het kavelpaspoort

KAVEL PASPOORT

PASSE PARTOUT

Uitdagende kavels

De Anna Bijnslaan is één van de drie nieuwe woonstraten. Het is een rustige eenrichtingsstraat met een smalle rijweg. Bij bovenstaande afbeeldingen ziet u ook een impressie van de nieuwe inrichting van de woonstraat. Bouwen op deze kavels is bijzonder en biedt vele mogelijkheden. Op de kavels is namelijk een hoogteverschil van drie meter. Het hoogteverschil biedt allerlei mogelijkheden in de woning, onder andere voor een extra woonlaag.

U kunt kiezen uit een hoekkavel met daarop een vrijstaande woning of een tussenkavel met daarop een vrijstaande woning of 2-onder-1-kap. Deze kavels hebben een achtertuin op het zuidoosten. In het middengebied kunnen zowel vrijstaande als 2-onder-1-kap woningen worden gebouwd. De minimale grootte van deze kavels voor een vrijstaande woning is circa 520 m².

KAVELPASPOORT

Wilt u een 2-onder-1-kap woning, dan moet u samen een perceel afnemen van minimaal 2 x 400 m². Alle kavels hebben een vaste diepte van circa 28,5 meter. Op de hoekkavels van dit deelgebied kunnen vrijstaande woningen worden gebouwd. De hoeken hebben een grootte van 550 m² en 565 m² en kunnen naar wens groter.

Appartementen

Tegenover deelgebied 22 is een appartementencomplex gepland. Het gebouw kan bestaan uit drie verschillende delen, elk met een eigen maximale hoogte. Aan de zijde van de Hugo de Grootlaan mag de hoogte maximaal zes lagen zijn, het middendeel mag maximaal drie lagen en het deel grenzend aan de parkstrook maximaal twaalf lagen hoog. Op de tekening ziet u het maximale bouwvlak aangegeven. Het ontwerp is nog niet bekend.

PASSE PARTOUT

Heeft u interesse in de kavels?

Laat hier uw gegevens achter, dan neemt de kaveladviseur contact met u op.