De Lichtenberg

Terug

Facts

Kavel 14

Oppervlakte: circa 728 m²
Prijs: € 527.800,– incl btw.
(excl. levering en andere bijkomende kosten)

Woning
– breedte max. ca. 7.95 mtr
– diepte max. ca. 12.00 mtr
– hoogte max. 11.00 mtr

Bijbehorende bouwwerken / overkappingen
– standaard 1 laag plat: max. 50 m²
– extra 1 laag plat of met kap: max. 57 m²

Inrichting kavel: spiegelen mogelijk
Inrit: voor-of zijkant

KAVEL PASPOORT

PASSE PARTOUT

INSCHRIJVEN

Klein Zwitserland als voortuin

De Hugo de Grootlaan vormt de grens tussen het woongebied en het uitgestrekte bosgebied van Klein Zwitserland. Dit deel van de laan wordt opnieuw ingericht als 30-kilometer weg en zal in de toekomst weer een lommerrijke uitstraling krijgen met groene bermen met bomen en incidenteel een parkeerplaats.
Deze royale hoekkavel heeft een diepe voortuin en een achtertuin op het noordoosten. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op het bosgebied. Vanwege de hoogteverschillen staat op de achterste perceelsgrens een keermuur. Het hoogteverschil met kavel 15 kan in overleg met de buren opgelost worden. De straten rondom krijgen nieuwe laanbomen.
Bij deze kavel is de positie van de woning van grote invloed op de mogelijkheden voor plaatsing van de bijbehorende bouwwerken. Omdat namelijk aan één zijde van de kavel, over de volledige lengte van de kavel, geen bijbehorende bouwwerken in de zijtuin geplaatst mogen worden.

Toelichting

Het bebouwingsvlak van de woning mag niet volledig bebouwd worden. Het is groter dan de woning die gebouwd mag worden waardoor de woning kan schuiven binnen het bebouwingsvlak. Het bebouwingsvlak geeft dus aan binnen welke grenzen de woning gebouwd mag worden.

De ruimte waarbinnen bijbehorende bouwwerken en overkappingen kunnen worden gerealiseerd is afhankelijk van de situering van de woning. Deze ruimte beweegt zich binnen de aangeven zone.

 

Er mag gebouwd worden achter de achtergevel van de woning en aan één zijde naast de woning (doorgetrokken tot aan de achterste perceelsgrens); dit is de zijde waar de afstand tot de zijdelingse perceelgrens minimaal 6 meter bedraagt. Er mogen dus niet achter het volledige bebouwingsvlak van de woning, bijbehorende bouwwerken en overkappingen worden gebouwd: de breedte van de woning mag niet de volledige breedte van het bebouwingsvlak beslaan.

Voor de maximale oppervlakte en hoogte van bijbehorende bouwwerken en overkappingen die kunnen worden gebouwd in de daarvoor bestemde zone, wordt verwezen naar de regels in het “Uitwerkingsplan Locatie Lichtenberg”.

Meestal kan de inrichting van de kavel gespiegeld worden. Men heeft dan de keuze aan welke zijde van de kavel de onbebouwde zone gesitueerd wordt.

Download het kavelpaspoort (de specifieke eigenschappen en tekeningen van de kavel)

Download het kavel Passe Partout (alle informatie die u nodig heeft om te kunnen kopen en bouwen op De Lichtenberg)

Heeft u interesse in de kavels?

Laat hier uw gegevens achter, dan neemt de kaveladviseur contact met u op.