De Lichtenberg

Wij helpen u

Wij helpen u op allerlei manieren om uw woning op De Lichtenberg te realiseren. Onze kaveladviseur is uw vaste aanspreekpunt en beantwoordt al uw vragen over uw toekomstige kavel. Uw Schetsontwerp kunt u bespreken met de stadsbouwmeester. In het Inspiratieboek presenteren Amersfoortse architecten hun voorbeeldontwerpen voor De Lichtenberg.

UW PERSOONLIJKE
KAVELADVISEUR

Jolanda van den Bunt is uw persoonlijke kaveladviseur. Uw vragen over de kavels en procedures wordt door haar beantwoord. Kan zij uw vragen niet direct beantwoorden, dan brengt de kaveladviseur u in contact met de juiste mensen binnen de gemeente.

Een vraag? Vul het formulier in en zij neemt contact met u op.

Duurzaam op De Lichtenberg

Uw droomwoning bouwen op De Lichtenberg; ongetwijfeld heeft u een prachtige woning in gedachten waar u comfortabel woont. Dat gaat hand in hand met een duurzame woning. Behaaglijk warm in de winter, prettig koel in de zomer en tegelijk met een lage energierekening. Dat vraagt om inspanningen vóór dat u gaat ontwerpen! En de investering die u nu doet, betaalt zich later terug. Wat is mogelijk op De Lichtenberg?

DUURZAAM OP DE LICHTENBERG

INSPIRATIEBOEK

Het digitale inspiratieboek met inspirerende ontwerpen van Amersfoortse architecten is klaar. De Lichtenberg wordt een prachtige wijk, waar u uw eigentijdse invulling kunt geven aan het karakteristieke Bergkwartier. Het boek kan u wellicht inspireren en laat goed zien wat de mogelijkheden zijn op De Lichtenberg.

Achttien Amersfoortse Architecten laten hun visie op ‘wonen op De Lichtenberg’ zien. Lees ook de toelichting van de Stadsbouwmeester bij het inspiratieboek.

 

 INSPIRATIEBOEK

TOELICHTING BEELDKWALITEIT DE LICHTENBERG

 

VRAGEN EN ANTWOORDEN

De kaveladviseur spreekt wekelijks  een aantal geïnteresseerden over de mogelijkheden in het project De Lichtenberg. Daar komen veel vragen uit voort. Deze vragen en antwoorden vindt u hier. We vullen deze regelmatig aan.