De Lichtenberg

Snel overzicht Deelgebieden

In de deelgebieden zijn de mogelijkheden te over. Een kavel voor een vrijstaande woning, een standaard maat of breder, op een hoek of in het middengebied, kavels voor twee-onder-een-kapwoningen.
Bij het inschrijven is noodzakelijk precies te weten waarvoor u inschrijft. Het ‘snel overzicht deelgebieden’ helpt u bij de mogelijkheden en onmogelijkheden. 

Per deelgebied zijn er vele mogelijkheden. Naast een kavel met de standaard maat, kunt u ook kiezen voor een bredere maat. In het overzicht ziet u overzichtelijk onder elkaar de standaardmaten en het aantal strekkende meters, waarvoor u extra kunt inschrijven.

Een bredere kavel betekent ook dat uw woning groter mag worden. Per deelgebied ziet u daarom ook wat een 1 meter bredere kavel betekent, voor de breedte van uw woning. Ook ziet u hoeveel groter de kavel in aantal ㎡ wordt, bij een 1 meter bredere kavel. Dat is handig om de prijs van de kavel in te schatten. 

Bij deelgebied 26 is de diepte niet overal het zelfde. Afhankelijk waarvoor u inschrijft én geplaatst wordt, varieert dus hoeveel groter de kavel in aantal ㎡ wordt, bij een 1 meter bredere kavel. Daarom vindt u daar een marge van 29 à 46 ㎡.

Download het ‘Snel overzicht Deelgebieden’